Ilmainen lounas ja uutisähky: Valimotie 27

By |2017-09-18T15:12:54+03:00September 18th, 2017|Food, Lounas, Ruoka, Yleinen|

Oi, oi, oi, kyllä syksy on mahtavaa aikaa. Metsät ja puutarhat notkuvat antimista. Niistähän Larissa jo bloggasikin tuossa. Minä puolestanipääsin kalaan, koska järvet notkuvat muikuista. Notkuvatko järvet? Suuntasimme viime viikonloppuna pappani kanssa perinteiselle muikunmetsästys matkalle. Siis JO toisen kerran aikuisiällä. Muikku on onneksi niin pieni, ja yleensä valmiiksi tajuton, kun niitä päästelee verkosta, etten tunne itseäni sarjamurhaajaksi. [...]

Ilmainen lounas ja uutisähky: Estradi Aku Korhosentie 8-10

By |2018-03-23T14:34:34+02:00September 11th, 2017|Food, Lounas, Ruoka, Theron, Yleinen|

Se on taas aika polkaista uusi viikko käyntiin. Voisiko sen paremmin aloittaa kuin lounaalla? Ei. Taukohan se on se, joka tekee työnteosta arvoisensa. Viikonlopun puutalkoot siskojen ja vanhempien kanssa jätti kyllä jälkensä. Ruumiillinen työ teki minusta melkein ruumiin. Tai ainakin jokaista olematontakin lihasta kolottaa. Joskin palju helli heti kun laittoi tikunkin ristiin. Koska viikonloppu oli [...]

Ilmainen lounas ja uutisähky: Ravintola Lepuuttaja, Hermannin Rantatie 8

By |2017-08-28T11:00:00+03:00August 28th, 2017|Food, Lounas, Theron, Yleinen|

Ai, että se on taas mahtavasti maanantai. Parastahan työviikossa on ruokatunti – ilman sitä työnteko tuntuisi pelkältä teeskentelyltä. Tässä sulatellessani viikonlopun omenaähkyä, on vallan oikeutettua ahtaa itseensä kunnon lihaisa satsi. Viikonlopun omenatalkoissa syntyi 150 litraa omenamehua. Josta osasta jalostuu omenaviiniä. Mikäli onnistumme siinä edes lähellekään yhtä hyvin kuin viime vuonna, tuloksena on ranskalaiseen kuivaan omenasiideriin [...]

Brazil and Finland: 100 years of friendship (and tasty food!)

By |2017-05-22T19:32:17+03:00May 18th, 2017|Food, Haastattelut, Ihmiset, Interviews, People, Ruoka, Yleinen|

Theron Catering has been catering for a variety of events and functions at the Embassy of Brazil over the years. We decided to find out about Brazilian culture and share our insights with you. In this blog post, we feature an interview with Maila-Kaarina Rantanen, Director of the Brazil-Finland Cultural Center at the Embassy of Brazil [...]

Keväinen suklaamoussekakku

By |2017-04-26T14:31:11+03:00April 26th, 2017|Food, Recipes, Reseptit, Ruoka|

Suklaamoussekakku on nopea ja helppo valmistaa. Tämä resepti sopii loistavasti kevään juhliin ja rientoihin, tai vaikkapa makeaan hemmotteluhetkeen. Suklaamoussekakkua varten tarvitset seuraavat raaka-aineet: tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 54−70 %), vispikermaa, valmiin kakkupohjan ja appelsiinihilloa tai marmeladia. Tällä ohjeella valmistat 1−2 kakkua riippuen kakun korkeudesta. Kakkuvuoan halkaisija on 24 cm. Suklaamoussekakku Tummaa suklaata 500g Vispikermaa 12,5 dl [...]

Makumatka Budapestissa

By |2017-04-21T17:26:33+03:00April 20th, 2017|Food, Matka, Ruoka, Tips, Vinkit|

Kevät saapuu Suomeen hitaasti ja monen mutkan kautta. Sään vaihdellessa lämpimien aurinkoisten päivien ja loskasateen välillä, oli maaliskuu oiva aika pakata laukku ja karata hieman etelämpään. Tällä kertaa matkakohteena Unkarin Budapest. Moni kuvailee Budapestia ”Keski-Euroopan pieneksi Pariisiksi” – kaupungiksi, jossa riittää nähtävyyksiä ja elämyksiä. Minä innokkaana matkailijana olin jo ennen lähtöä kartoittanut itseäni (ja matkakumppaniani) [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top