Teemapäivät – mitä ihmettä?

By |2017-02-02T11:40:56+02:00May 9th, 2016|Food, Ruoka, Teemat, Themes, Theron|

Theron Catering on ottanut tehtäväkseen tarjota lounasta, joka on elämys arjen keskellä. Lounasravintolat tarjoavat päivittäin vaihtuvan ja yllättävän noutopöydän, joka itsessään jo tuo hymyn asiakkaiden huulille. Aina välillä Theron yllättää asiakkaansa tarjoamalla makuja ja tunnelmaa eri puolilta maailmaa, seuraavaksi viikolla 20 Amerikka-teemalla, viimeksi inspiraatiota saatiin eksoottisesta Meksikosta. Lounasravintoloissa vietettiin meksikolaisten makujen juhlaa maaliskuussa, ja pääsin [...]

Vapuksi Näppärät Pikkumunkit

By |2017-02-02T11:41:00+02:00April 29th, 2016|Food, Mayday, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes, Tips, Vappu, Vinkit|

Jälleen kerran on se aika vuodesta, kun ihmetellään: Mihin se lakki on varastoitu? Laatikoiden pohjalta kaivetaan viime vuodesta ylijääneet serpentiinipötköjen puolikkaat ja niin lapset kuin aikuisetkin bongaavat ja ihailevat monen muotoisia ja värisiä ilmapalloja. Näitä heliumtäytteisiä elukoita näkee usein rykelmissä toreilla, puistoissa ja muilla kohtaamispaikoilla hymysuisen juhlatuulella olevan seuralaisen taluttamina. Toisin kuin juhannuksena ja jouluna, [...]

Lokakuiset häät Tenalji von Fersenissä

By |2017-09-06T14:56:06+03:00April 5th, 2016|Events, Häät, Tapahtumat, Teemat, Themes, Theron, Weddings|

Kun vuotta ennen häitä aloimme suunnitella juhlaa puolisoni kanssa, päätimme heti kääntyä Theron Cateringin puoleen. Olin itse ollut juhlissa, joiden tarjoilusta Theron Catering oli vastannut ja sekä ruoan että palvelun laatu teki minuun aikoinaan vaikutuksen. Emme siis häitä suunnitellessa edes pyytäneet tarjouksia muualta. Ensimmäisessä alustavassa suunnittelutapaamisessa kävimme läpi häiden peruspalikat (vierasmäärä, paikka, ajankohta). Lisäksi kerroimme [...]

Pääsiäisenä otetaan rauhallisesti

By |2023-10-04T16:13:16+03:00March 21st, 2016|Easter, Food, Haastattelut, Interviews, Pääsiäinen, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes|

Aki Järveläinen työskentelee kokkina Theron Cateringin Neilikkatien ravintolassa. Järveläinen kertoo, kuinka maustuu ja valmistuu maukas lammaspaisti. Tärkeintä on varata paistin paistamiseen riittävästi aikaa, mutta sama resepti pätee myös ihmisiin: pääsiäisenä annetaan aikaa itselleen. Onko lammas pääsiäispöydän ykkönen? Tavallaan on, mutta aina voi rikkoa ennakko-odotuksia ja hakea uusia ideoita. Suunnittelin juuri asiakkaan tarpeisiin kolme erilaista [...]

Laskiainen lautasella

By |2023-10-04T16:18:26+03:00February 5th, 2016|Laskiainen, Teemat, Yleinen|

Maistuisiko laskiaisena herneistä ja pavuista keitetty rasvainen siansorkkarokka, läskipannukakku, verimakkara ja rasvarieskat? Tai peräti Peräpohjolan tyyliin poron koparoista keitetty rasvainen velli verikakun kera? Nykypäivänä edellä mainittu laskiaisen menu voi kuulostaa hurjalta, mutta ennen vanhaan laskiaisena syötiin runsaasti ja ennen kaikkea rasvaista ruokaa. Rasvaa ei pyyhitty pois sormista eikä suupielistä, vaan rasvan tuli kulua käyttöesineisiin, [...]

Uudella energialla uuteen vuoteen

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 8th, 2016|Health, Teemat, Terveys, Themes, Tips, Vinkit|

Uusi vuosi, uudet kujeet. Klassinen klisee, mutta olisiko siinä kuitenkin motivaation lähdettä? Kukaties hyvä syy aloittaa uusi elämä? Moni tuskailee elämänmuutoksen aloittamisen parissa; mistä lähteä liikkeelle? Ruoka, liikunta, lepo... Mistä pitää aloittaa? Aloitetaan juuri niistä: Säännöllinen ja ravintorikas ruokavalio Moni sortuu arjessa ilta-ähkyilyyn, eli siihen, että päivällä ei syödä mitään ja illalla sitten senkin edestä. [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top