Pääsiäisenä otetaan rauhallisesti

By |2023-10-04T16:13:16+03:00March 21st, 2016|Easter, Food, Haastattelut, Interviews, Pääsiäinen, Recipes, Reseptit, Ruoka, Teemat, Themes|

Aki Järveläinen työskentelee kokkina Theron Cateringin Neilikkatien ravintolassa. Järveläinen kertoo, kuinka maustuu ja valmistuu maukas lammaspaisti. Tärkeintä on varata paistin paistamiseen riittävästi aikaa, mutta sama resepti pätee myös ihmisiin: pääsiäisenä annetaan aikaa itselleen. Onko lammas pääsiäispöydän ykkönen? Tavallaan on, mutta aina voi rikkoa ennakko-odotuksia ja hakea uusia ideoita. Suunnittelin juuri asiakkaan tarpeisiin kolme erilaista [...]

Uudella energialla uuteen vuoteen

By |2017-02-02T11:41:01+02:00January 8th, 2016|Health, Teemat, Terveys, Themes, Tips, Vinkit|

Uusi vuosi, uudet kujeet. Klassinen klisee, mutta olisiko siinä kuitenkin motivaation lähdettä? Kukaties hyvä syy aloittaa uusi elämä? Moni tuskailee elämänmuutoksen aloittamisen parissa; mistä lähteä liikkeelle? Ruoka, liikunta, lepo... Mistä pitää aloittaa? Aloitetaan juuri niistä: Säännöllinen ja ravintorikas ruokavalio Moni sortuu arjessa ilta-ähkyilyyn, eli siihen, että päivällä ei syödä mitään ja illalla sitten senkin edestä. [...]

Suuri glögivertailu – Voiko glögistä olla maistavinaan tervaleijonaa, minttua tai laastaria?

By |2017-02-02T11:41:02+02:00December 11th, 2015|Christmas, Joulu, Teemat, Themes, Tips, Vinkit|

Oletko ollut mukana maistelemassa tai järjestämässä ’glögitastingiä’? Theron Cateringin myynti- ja markkinointijohtajan Katri Kärkkäisen luovasta aloitteesta päätimme näin joulun alla toteuttaa sellaisen. Niinpä päädyimme jouluisena perjantaina työpäivän päätteeksi yhteiseen rauhalliseen tilaan muutaman vapaaehtoisen kanssa; arviossa oli mukana 12 glögiä ja kuusi maistelijaa. Raadissa Pernilla Holmström, Stefanie Liljendal, Monika Gustafsson, Helena Vallo, Nora Olenius (ei [...]

Rento resepti viihtymiselle

By |2017-09-06T15:12:28+03:00December 4th, 2015|Christmas, Events, Ihmiset, Joulu, People, Tapahtumat, Teemat, Themes|

Miltä maistuisi salmiakkiglaseerattu porsaanfilee? Sitä Comiq Oy:n myyntijohtaja Esa Pirttinen pohti tehdessään menuvalintaa henkilökunnan pikkujouluun. Hän kertoo, että kolme kertaa vuodessa järjestettävät tapahtumat ovat oiva vastapaino omalle työlle, ja lisäksi hän tunnustaa rakkautensa ruokaan. Se rakkaus kulkee suorastaan suvussa, ehtihän hänen isoäitinsä toimia mm. marsalkka Mannerheimin kokkina. Aina lauantaisin Esa itsekin kokkaa ja loihtii parasta [...]

Parhaat glögireseptit

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 27th, 2015|Christmas, Joulu, Recipes, Reseptit, Teemat, Themes, Tips, Vinkit|

Pitkään kestäneen harmaan kelin jälkeen lumi laskeutuu hentoiseksi hunnuksi maan päälle. Sen myötä tuntuu vihdoin siltä, että talvi on saapunut ja joulunodotus voisi alkaa. Jouluun kuuluu monta asiaa kellojen kilinästä tonttujen bongaamiseen. Jotkut odottavat vesi kielellä joulun herkkuja, toiset postiluukulla joulukortteja. Suurimmalla osalla meistä on myös omat perinteet tähän aikaan vuodesta. Omassa tapauksessani joulu tarkoittaa [...]

Lautasliinan taittelu

By |2017-02-02T11:41:02+02:00November 17th, 2015|Teemat, Themes, Tips, Vinkit, Yleinen|

Oli kyseessä sitten illallinen, lounas tai brunssi – kattaus on aina osana ruokailua. Ruokailijan elämys alkaa jo hänen astuessaan tilaan. Istumapaikat valitaan tai löydetään plaseerauksen mukaan, istuudutaan ja lautaslinnat asetetaan syliin tai kaulukseen. Lautasliina onkin tämän postauksen avainsana. Aterimet ja lasit vaihtelevat tarjoilujen mukaan, mutta lautasliina on ehdoton osa katettua pöytää. Kiireessä lautasliinan taittaa helposti [...]

Uusimmat postaukset

Go to Top